SPRINGLEVEND VERLEDEN

Historische Producties

Activiteiten

Evenementencoördinatie

Springlevend Verleden denkt graag mee over de realisatie en programmering van uw historische of prehistorische evenement. We kunnen uw evenement volledig voor u organiseren – van de inhoudelijke kant tot de terreinindeling, routing, inzet van horeca, kassa’s, marketing en pr. Ook bemiddelen we graag bij het neerzetten van professionele en pakkende acts, goede muzikanten, gedegen ambachtslieden of een spannende voorstelling. Van het regelen van één enkele houtbewerker tot het neerzetten van een gigantisch gladiatorengevecht, wij zijn u graag van dienst.

Foto: "Evenementencoördinatie" Silvana Burnes

    Springlevend Verleden is gespecialiseerd in:   
  • Het verzorgen van allround historische evenementen, waarbij publieksgerichtheid en historische authenticiteit hoog in het vaandel staan. Onze evenementen kenmerken zich door de juiste balans van educatie en entertainment.
  • Evenementen van steentijd tot 18e eeuw.
  • De inzet van levende geschiedenis en re-enactment.
  • Het bijeenbrengen van partijen voor historische projecten, evenementen, exposities, educatieve programma's, films of andere activiteiten.
  • We denken ook graag mee hoe uw evenement inhoudelijk aan kan sluiten bij uw onderwijsprogramma, educatiedoelstelling, bedrijfsfilosofie of relevant kan zijn voor en verbinding kan maken met huidige maatschappelijke thema’s en vraagstukken zoals integratie, emancipatie en klimaat. Oer-IJ Expeditie Foto's: Stichting Oer-IJ

Gladiatorenfestival Foto's: Vera Bos

IJzerwinnen Foto's: Silvana Burnes

Leidens Ontzet

Romeins Evenement Foto's: Rob Vlieland

Smeden

 Vikingen Foto's: Silvana Burnes